Informàtica

Informàtica

La informàtica és una de les tecnologies que més ràpid ha avançat. Invents molt importants han sorgit d’aquesta secció, ja sigui la creació primer ordinador, el sorgiment de Internet, entre molts més. En els últims anys hem anat assimilant la tecnologia informàtica en les nostres vides fins fer-la més natural que mai. De la vella promesa de portar un PC a cada casa a la realitat de portar un ordinador a les nostres butxaques. Estem en 2017 i el desenvolupament tecnològic no s’ha aturat, continua i més fort que mai. La ciència ficció ja havia predit un munt d’innovacions que mai acabaven d’arribar i que ja gairebé les teníem descartades, com el cotxe autònom, però a dia d’avui ja no sembla una bogeria com fa uns pocs anys.

Descobriu com seràn les tecnòlogies que pendràn una gran importància en la infromàtica entrant en algun dels seguents enllaços.

madeinfuture

Leave a Reply