Cotxes

Cotxes

El cotxe del futur està més a prop del que sembla, ja que la majoria d´avenços que incorporarà s’estan utilitzant ja en alguns models de l’actual mercat. Un exemple és la propulsió elèctrica, cada vegada més estesa i utilitzada en tot el món; la connectivitat, indispensable ja en qualsevol cotxe del mercat; autonomia, de nivell 3 ja en alguns cotxes com l´Audi A8; o la intel·ligència artificial amb la qual els vehicles aprendran dels nostres gustos i costums per prendre decisions per si mateixos en el nostre benefici. Aquest últim punt se sustentarà a més en l´anomenada “internet de les coses”, que permetrà que els cotxes es comuniquin de forma autònoma amb altres cotxes, semàfors o centrals de trànsit per aconseguir una conducció més segura i efectiva.

Tens curiositat de saber com seràn els cotxes en el futur? Entra en algun dels seguents enllaços

madeinfuture

1 comment so far

Camila Posted on4:54 pm - Mar 12, 2019

SOC UNA BIPOLAR! pd: unaltrepuntdevista.cat

Leave a Reply