Videojocs

Videojocs

Molt han canviat les coses en el camp dels videojocs, l’avanç de la tecnologia i la professionalització del sector han provocat que la indústria hagi evolucionat a un ritme vertiginós durant els últims anys, oferint a l’usuari títols cada vegada més ambiciosos. I el futur pinta esperançador.

Com seran els videojocs en l’any 2021? Els experts reunits per Sony a la Gamescom de Colònia (Alemanya) s’aventuren a perfilar un futur amb personatges hologràfics que seran gairebé “éssers humans digitals”, més connexió i la possibilitat d’interactuar amb la videoconsola a través de gestos.

El president de la divisió d’oci interactiu de Sony, Shuhei Yoshida, creu que és difícil calcular com seran els jocs en 10 anys però del que està segur és que “la gent vol veure a les pantalles éssers humans digitals, que s’assemblin a ells “.

L’exemple actual que explicaria aquesta idea és el videojoc “LA Noire”, en què s’han pres moviments reals d’actors per crear personatges, testimonis de crims els gestos dels quals han de ser estudiats pels jugadors per saber si el que diuen és veritat.


Veieu també els següents enllaços!

madeinfuture

8 Comments

Óscar el más perrón Posted on12:20 am - Mar 27, 2019

El Terraria es mejor que el Minecraft.

Dr.Peral ElChupaCabras Posted on12:37 am - Mar 27, 2019

Me parece que la teoría de Charls Welinstein está en lo cierto, me gusta tu tesis sobre la esperanza de vida de los otakus entre 18-78 años, aunque utilizaría más las formulas de Manistein Splout, pero igualmente buen trabajo y sigue así.

    En realitat parlo català Posted on12:43 am - Mar 27, 2019

    I think that web page is so cool. Now I can die in peace, GG.

CArLiTo$ Posted on12:47 am - Mar 27, 2019

Mira nano, me gusta el gta xk puedo matar a las iaias loco yasaves pillo la pipa y pum pum y si me aburro busco las xikas de las calles y asemos todo el coito guarro que me gusta hacer con mi piva Mari17 ya sabes plele tu sigue kn tus sueñ0s que yo sigo con mi p0rr0 :$$$

    aiiporlaraza Posted on5:10 pm - Mar 27, 2019

    klk mi pana klk con las iaias no te metas que te rompo una pierna. Queee tooyyy muuu loko!!

sekirojefefinal Posted on5:09 pm - Mar 27, 2019

El holocausto judío, uno de los mayores exterminios hechos por humanos y hacia humanos hasta la fecha, no ocurrió según varios “investigadores” en Internet.

Al parecer se trata todo de una mentira de los aliados, que trataron de convencer al mundo de que ellos eran los buenos. Hay páginas web enteras dedicadas por completo a la teoría.

ElMenda$ Posted on8:51 pm - Mar 27, 2019

Mia mi pisha io stoy endrogao yatusabe el porro del kevin que ma subio i estoy en la dimension Z tt, pero esos ijos de puta de la polisia me ha pillao to la moxila y me kedao sin na me kago en to joder.

CarmenLaLeona Posted on11:10 pm - Abr 1, 2019

Groaar, me escapé de la cárcel que me tenía retenida y ahora estoy libre, ves con cuidado que araño y hago daño si me ves cierra los ojos, soy dominante como la leona que soy, acaríciame el lomo y te lo como todo ahora nos vemos en la cama gatitos lindos.

Leave a Reply