EL PODER DELS JOCS EN EL NÚVOL

Veure i escoltar directament vídeos i música al TV, el PC i el tablet amb serveis en el núvol com Netflix, YouTube, Pandora i Spotify s’ha convertit en la manera predominant de gaudir contingut en dispositius connectats a la web. Resulta impossible resistir-se a la comoditat de les grans llibreries de continguts administrades en el núvol capaços de transmetre a qualsevol dispositiu.

Ara, amb la revolucionària tecnologia NVIDIA GRID de joc en el núvol, aviat podràs reproduir videojocs de la web com qualsevol altre contingut multimèdia. GRID renderitza els jocs 3D en servidors en el núvol, codifica instantàniament cada fotograma i transmet el resultat a qualsevol dispositiu amb connexió amb fil o sense fil de banda ampla.

El resultat de NVIDIA GRID és el nirvana del jugador. Quan els proveïdors basen en NVIDIA GRID la seva solució de joc com a servei sota demanda, l’usuari pot experimentar els seus tremendes avantatges enfront dels sistemes tradicionals de consola.     

Joc en qualsevol dispositiu: possibilitat de jugar en qualsevol PC, Mac, tablet, stmarphone o TV amb alta qualitat d’imatge i mínima latència.

Un clic i a jugar: accés permanent a un extens catàleg de títols i als jocs guardats en el núvol. Comença un joc o continua la partida des de qualsevol dispositiu, en qualsevol lloc.

Més llibertat d’elecció: sense necessitat de comprar equips nous. Sense complicades configuracions. Sense discos de jocs. Sense descàrregues digitals. Sense instal·lacions i sense pegats.

https://www.xataka.com/tag/nvidia-grid