Oculus Rift S, noves ulleres més barates i accessibles

La intenció de Facebook segueix sent dissenyar ulleres de realitat virtual més econòmiques i accessibles per a introduir aquesta tecnologia en tots els aspectes de la nostra vida. Sobretot durant la utilització de forma quotidiana del nostre ordinador, millorant l’experiència de l’usuari i oferint-viure noves experiències.

Oculus Rift S: Quins seran les seves millores

Aquestes noves ulleres suposaran una actualització del seu actual model Rift.

Les noves ulleres de realitat virtual Oculus Rift S es comprometen a millorar la resolució de pantalla i eliminar les estacions base incorporant a l’interior de les ulleres uns sensors que seran encarregats de supervisar els moviments del cap de l’usuari (és a dir, eliminar el seguiment extern i introduir el mètode inside-out o de dins cap a fora).

Evidentment aquests sensors són menys fiables que les estacions base ja que són capaços de captar el moviment de tot el cos, però d’altra banda, són molt fiables per als usos principals.

La incorporació d’aquesta nova forma de mesurar els moviments (aquest sistema ja l’utilitzen les ulleres Windows Mixes Reality) permeten abaratir els costos de fabricació i per tant el seu preu de mercat. És per aquest motiu que les noves Oculus comptaran amb aquest sistema de monitorització acostant-se així cada vegada més a la fabricació d’unes ulleres de realitat virtual assequibles per a totes les butxaques.

https://www.xataka.com/tag/realidad-virtual